Ekoarkku.fi - Ekologinen, edullinen, palveleva
Hautaustoimisto verkossa
Tuotteet

Tuotevalikkoon pääset valikosta ylhäällä oikealla.

EKOARKUN TUOTTEIDEN VALMISTUSPROSESSI
EKOARKUN tuotteet on valmistettu ympäristöä kunnioittaen, luontoa säästäen ja maapallon kestävää kehitystä vaalien.  

           

Kartonkiarkkujen materiaali on viisinkertaista kierrätyskartonkia = materiaali on siis kierrätettyä. Tuotteessa ei ole maaleja, liimoja, liuottimia, tai muoveja. Kartonkiarkuissa on erillinen sisäpohja joka on päällystetty ekologisella, poltettavalla ja hygienisellä elintarvikemuovilla (IS:10910-1984). Kartonkituotteet on patentoitu 35 maassa, niitä myydään maailmanlaajuisesti -Suomessa v. 2010 alusta. 
Kartonkiarkkujen myynti on lopetettu toistaiseksi.

Useimmilla puuarkuillamme on Suomen Hautaustoiminnan Keskusliiton  (
www.shk.fi) sertifiointi (näitä laatusertifioituja arkkuja on Suomessa vain muutama), sekä Suomalaisen Työn liiton Design from Finland-alkuperämerkki (www.avainlippu.fi), joka on myönnetty ekologisuudesta ja innovatiivisuudesta.

ARKUN LAATU
Arkun laadulla ja materiaalilla on jatkossa entistä suurempi merkitys. Vuoden 2017 alusta keinokuituisten arkkumateriaalien käyttö on kielletty. Kaikki arkkumme on valmistettu sallituista materiaaleista. Arkun vuotosuojakalvona käytämme biohajoavaa HORTON-biokalvoa. kts. tästä lisätietoa uusista arkkujen vaatimuksista 
www.ekoarkku.fi/TS 27.3.2012.pdf.


LISÄÄ TIETOA?
Oh. katso UKK (usein kysyttyjä kysymyksiä).   

PALKITTU TUOTE
EKOARKUN siunausarkku-tuote on 19.10.2010 saanut Valonian (Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus)
www.valonia.fi ympäristöteko 2010-kilpailussa kunniamaininnan yhdessä partneri Nousiaisten Hautauspalvelu Oy:n kanssa.PALVELUNUMERO 0440 - 654 525

Katso myös uudempi ja uudistettu kotisivumme:
 www.ekohautaus.fi

Ekoarkku.fi
Tuotteet
Hinnasto
Tilauslomake
Hautauksesta